MADE.COM lanceert tweede fase TalentLAB

17-05-2018 (11:27) - Creatie

MADE.COM lanceert de tweede fase van TalentLAB; een innovatief crowdsourcing platform, dat consumenten toegang biedt tot nieuwe en unieke ontwerpen van talentvolle designers. Voor het eerst hebben consumenten inspraak in wat er precies in productie gaat en kunnen ze met trots nieuw, opkomend designtalent ondersteunen.


Sinds de lancering van het platform in november 2017 hebben designers uit de hele wereld hun ideeën geüpload op het platform. Vanaf nu is de eerste shortlist met 17 prototypes te zien en kunnen consumenten een klein terugvorderbaar bedrag inzetten (€5 tot €30) op hun favoriete product. MADE.COM gaat de ontwerpen die het vooraf bepaalde bedrag behalen, produceren en toevoegen aan hun collectie.


TalentLABIn ruil voor hun steun, krijgen de designliefhebbers de kans om hun favoriete product – met een korting van 30% op de uiteindelijke verkoopprijs - als eerste te bestellen, nog voor de officiële lancering. Per jaar zullen er ongeveer 200 ontwerpen van TalentLAB worden toegevoegd aan de collectie. TalentLAB geeft iedereen met een idee de kans om hun ontwerp te laten produceren en verkopen op MADE.COM.