MassiveMusic breidt uit naar Warschau

MassiveMusic breidt uit naar Warschau

16-11-2021 (21:23) - Creatie

Na Amsterdam, Londen, New York, Los Angeles, Tokio en Berlijn breidt MassiveMusic zijn wereldwijde bereik  uit met de opening van een nieuwe vestiging in Warschau, de hoofdstad en grootste stad van Polen. 

Het team, onder leiding van Michal Krajewski, Executive Creative Director bij MassiveMusic Warschau, bestaat uit een mix van ervaren en opkomende muzikale creatives, producers, strategen en supervisors uit de reclamewereld. Samen met Krajewski hebben zij direct samengewerkt met klanten, netwerken en onafhankelijke bureaus in Centraal- en Oost-Europa en daarbuiten. Hun werk is bekroond op diverse creatieve festivals, zoals het Konkurs Twórców Reklamy SAR en de Music and Sound Awards.

Door deze toevoeging kan MassiveMusic de Poolse markt nu glokaal – globaal én lokaal – bedienen; de creatieve denkwijze van een lokaal team wordt  gecombineerd met de overkoepelende strategie van een wereldwijd muziekbureau. De Poolse uitbreiding betekent voor MassiveMusic een unieke, slimme toevoeging aan het bedrijf, die resulteert in nieuwe ideeën over hoe muziek een merk, product of visie kan overbrengen.

Met Warschau aan boord krijgt MassiveMusic ruimte voor exponentiële groei in de regio Centraal- en Oost-Europa. “Polen – met name Warschau – is niet alleen een van de belangrijkste hubs voor zakelijke dienstverlening in Centraal- en Oost-Europa, maar ook een smeltkroes van ’s werelds beste creatieven. Met Michal, een ambitieuze en ongekend getalenteerde ECD, en zijn team, zien we een mooie toekomst voor hen binnen MassiveMusic.” zegt Hans Brouwer, CEO en oprichter van MassiveMusic.

Michal Krajewski, ECD van MassiveMusic Warschau: “We kijken ernaar uit om merken met muziek te verbinden nu we zijn aangesloten bij het beste muziekbureau ter wereld. Muziek en sound vormen voor zowel consumenten als merken een natuurlijke soundtrack van het leven, en we zien veel mogelijkheden om Poolse merken mee te nemen op een muzikale reis. Door ons wereldwijde bereik en onze gedeelde ervaringen hebben we een unieke mix van getalenteerde mensen en zit strategisch en creatief muzikaal denken in ons DNA. En dankzij de combinatie van lokale ervaring en wereldwijde knowhow kunnen we nu de allerbeste diensten leveren, van strategie tot creatie en muziekproductie. We kunnen niet wachten om iedereen te tonen hoe wij de wereld van merken zien!”

MassiveMusic Warschau wordt geopend in november 2021 en is de zevende wereldwijde vestiging van MassiveMusic. Daarmee treedt het in de voetsporen van Amsterdam, Londen, New York, Los Angeles, Tokio en Berlijn. Het muziekbureau  sloeg in juni 2021 de handen ineen met Songtradr, het grootste B2B-muzieklicensieplatfom ter wereld. Sindsdien leidt MassiveMusic de Songtradr-afdeling B2B Music Services en brengt het de nieuwste muzieklicentietechnologieën samen met de beste op maat gemaakte muziek en strategieën voor merken en bureaus.