MassiveMusic en TNW presenteren Music Summit

20-04-2017 (06:45) - Creatie

Tech festival TNW Conference en muziekbureau MassiveMusic presenteren op 19 mei de eerste editie van Music Summit, een speciaal gecureerd programma op het snijvlak van muziek, technologie en innovatie.


Music Summit zal plaatsvinden op de tweede dag van TNW Conference en bestaat uit een combinatie van technologie ondernemers en muziek pioniers. Op het programma staan sprekers als Hardwell (DJ, record producer), Poppy Crum (Chief Scientist, Dolby Labs), Molly Neuman (Head of Music, Kickstarter), Colin Benders (musician, composer, producer) en Henry Daw (UI/UX Sound Specialist). 


doel

Het doel is om zowel de top van de creatieve sector als de technologie branche te inspireren met verhalen die zijn voortgekomen uit een samensmelting van muziek en technologie. Naast inspiratie en entertainment zal de summit inzicht geven in de strategische en emotionele rol die muziek biedt voor merken. Van de 15.000 bezoekers zal er ruimte zijn voor 1.000 mensen om aanwezig te zijn en online wordt het nog eens getoond aan een miljoenenpubliek om de verhalen een nog groter bereik te geven.


nieuwste trends
Hans Brouwer, CEO en oprichter MassiveMusic: ‘Het is geen geheim dat muziek en technologie altijd goed samen zijn gegaan, maar dit speelt nu meer dan ooit tevoren. Bij MassiveMusic hebben we een wereldwijd netwerk van op tech gefocuste muziekpartners en vrienden, van productontwerpers, UI sound specialists en interactive composers tot eigenaren van digitale platformen en muziek data-analisten. Een aantal van hen zullen op het podium hun inzichten delen over hoe merken, adverteerders en creatieven hun krachten kunnen bundelen door muziek en de nieuwste technologie trends samen te brengen.’


vier podia

TNW Conference brengt 15.000 leiders, entrepreneurs, talenten, venture capitalists en experts samen en biedt business development, inhoudelijke kennis en netwerkmogelijkheden verspreid over vier podia en 300 exposanten. Tijdens het tweedaagse evenementen vinden meerdere side events plaats over de toekomst van technologie, innovatie, marketing & communicatie en verbeelding. 

https://thenextweb.com/conference/music-summit