Megawatt Advertising ontwikkelt film voor Young Impact

Megawatt Advertising ontwikkelt film voor Young Impact

17-12-2020 (13:30) - Creatie

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Allemaal. Wegens de pandemie kon de Young Impact Day niet doorgaan, juist nu onze jeugd het zo hard nodig heeft. Aan Megawatt Advertising de vraag om tóch impact te creëeren.
 
Dat een boel jongeren juist vandaag de dag niet lekker in de wedstrijd zitten is niet zo vreemd; ze staan in de bloei van hun leven. Ze willen er op uit, willen reizen, mensen ontmoeten en relaties aan gaan. Die zelfontplooiing wordt, dankzij de huidige maatregelen, geremd.
 
Eenzaamheid onder jongeren is een groeiend probleem. Dit beladen onderwerp moet realistisch en scherp in beeld gebracht worden met de juiste impact. Megawatt Advertising maakte een korte film die het gevoel van eenzaamheid in beeld brengt. De film raakt een gevoelige snaar, spreekt tot de verbeelding en visualiseert het probleem. Toch zit er ook een bepaalde positieve energie in. De film moet namelijk ook motiveren om je aan te sluiten bij Young Impact. Iets te gaan doen. Iets te betekenen. Het eindresultaat is een online campagne die raakt en hopelijk voldoende jongeren bereikt. Want eenzaam ben je nooit alleen.
 

Credits

Merk: Young Impact
Bureau: Megawatt Advertising
Concept: Simon Coolen & Jesse van Maanen
Regisseur: Niels van den Top
Productiemaatschappij: Off the Richter
Verantwoordelijk bij klant: Michelle van Vliet