Meubelmaker Albert Potgieter winnaar 99 Days of Design

Meubelmaker Albert Potgieter winnaar 99 Days of Design

28-07-2021 (11:08) - Creatie

Albert Potgieter is de Nederlandse winnaar van 99 Days of Design by Vistaprint. Hij ontvangt een prijs bestaande uit een nieuw logo ontwerp, marketing producten en een financiële hulp van €15.000.
 
''Bij Vistaprint zijn we gepassioneerd om onze klanten te empoweren. Als de marketing- en ontwerppartner van miljoenen kleine bedrijven over de hele wereld, zetten we ons in om hen lokaal te ondersteunen met marketingmaterialen en professionele ontwerphulp'', aldus Nina Coopmans, Country Manager Nederland.
 
Met het prijzenpakket kan Albert Potgieter Designs gebruikmaken van de diensten van een wereldwijde gemeenschap van professionele ontwerpers om zijn bedrijf te helpen de marketingdoelen te bereiken en er weer bovenop te komen na een jaar van lockdowns.
 
Kleine bedrijven uit Nederland werden uitgenodigd om zich tussen 21 juni en 7 juli voor het programma aan te melden. Er werd een groot aantal van 2.500 inzendingen uit heel Europa geregistreerd, waarvan 340 uit Nederland, stuk voor stuk kleine bedrijven met een enorm potentieel. De winnaar werd gekozen door een Nederlandse Vistaprint interne jury.
 

Maak kennis met de winnaar

Albert Potgieter Designs creëert prachtig vervaardigde meubels op maat. Hij combineert kunst met meubelontwerp en wil daarmee een impact maken in het leven van mensen door hen te voorzien van unieke, op maat gemaakte stukken. "Ik was een fysiotherapeut in Zuid-Afrika. Toen ik in Nederland met mijn bedrijf in meubelontwerp begon, moest ik vanaf nul beginnen. Ik had geen gereedschap, geen geld en geen ervaring om mee te beginnen. Dit heeft veel tijd gekost, maar dit heeft ook een manier van ontwerpen gecreëerd die uniek is voor mij. Met het geld van 99 Days of Design wil ik onder meer een nieuwe afdeling in mijn bedrijf beginnen die meer betaalbare kunst maakt, zodat ik mensen die niet geschoold zijn, kan onderwijzen en hen een vaardigheid kan leren terwijl ze samen met mij werken."
 
Fotografie: Martijn Roos