Nederlandse DJ Luuk van Dijk host in 3D social game Hotel Hideaway

Nederlandse DJ Luuk van Dijk host in 3D social game Hotel Hideaway

24-02-2021 (16:31) - Creatie

Azerion, de organisatie in gaming en advertentietechnologie, kondigt aan dat Hotel Hideaway zijn eerste online optreden organiseert op 26 februari met de Nederlandse DJ en producer Luuk van Dijk in de hoofdrol, speciaal voor spelers van de game en fans van de opkomende DJ. De Amsterdamse DJ is de eerste DJ wereldwijd die optreedt in het virtuele social 3D hotel van de makers van Habbo Hotel. Het optreden wordt ondersteund door UBERKRAFT studios die de show zal voorzien van visuals. Hotel Hideaway wordt steeds populairder onder jongeren en heeft meer dan één miljoen maandelijkse spelers in Amerika, Europa en Azië.
 
Bezoekers van het concert krijgen de mogelijkheid om de artiest ‘backstage’ te ontmoeten in de game. “Met de COVID-19-pandemie zien we dat veel mensen een moeilijke tijd hebben, omdat ze weinig sociaal contact hebben,” zegt Jurriaan van Teunenbroek, Vice President Games & Content van Azerion. “Mensen kunnen niet naar concerten met hun vrienden. Daarom willen we onze spelers een leuk en sociaal alternatief aanbieden door hen de mogelijkheid te geven om een concert online bij te wonen. Hotel Hideaway is hiervoor natuurlijk de perfecte online 3D-wereld! Het merendeel van onze spelers zijn jongeren en daarom is het voor ons volkomen logisch om een optreden te organiseren met een populaire DJ. Het is voor ons een eer dat de opkomende DJ Luuk van Dijk wereldwijd de eerste artiest is die bij ons optreedt.”
 
DJ Luuk van Dijk (24, rechts) is de eerste DJ van de wereld die zal optreden in Hotel Hideaway. De Amsterdamse DJ is een van de nieuwe, opkomende namen in de housescene en staat bekend om zijn aanstekelijk energie, baseline grooves en vibes met een old skool randje. 
 

26 februari

Luuk van Dijk zal optreden op 26 februari om 17:00 uur in een speciaal ontwikkelde virtuele concertzaal waar tienduizenden mensen kunnen genieten van de liveset van de Nederlandse DJ. Hotel Hideaway heeft meer dan één miljoen spelers en wordt steeds populairder onder jongeren. De game is ontwikkeld door de maker van Habbo Hotel en is een social online 3D hotel waar spelers een avatar kunnen maken, hun hotelkamers kunnen inrichten en vrienden kunnen maken.