Nieuw platform voor creatieve ondernemers zonder opdrachten

18-03-2020 (17:16) - Creatie

Veel creatieve ondernemers zitten tijdelijk zonder inkomsten door de coronacrisis. Vanaf vandaag kunnen zij opdrachten aannemen via #CREATENOW, een initiatief van de Amsterdamse brand studio Marketing Schmarketing. Het platform laat ondernemers op afstand samenwerken voor specifieke opdrachten, neemt het projectmanagement uit handen en gaat op zoek naar klanten om het werk te verkopen. Makers die zich al hebben aangesloten zijn onder andere Mandy Woelkens, This is Gary en Sabine Metz.
 
Opvolgend aan het recent aangekondigde noodpakket om ondernemers in de culturele sector sector overeind te houden, geeft Marketing Schmarketing het overschot aan creatieve handen nu een platform. Juist nu, in tijden van crisis, roept het bedrijf creatieve ondernemers op om werk te maken dat ze altijd al hebben willen maken.
 

markt omdraaien

“Wat willen we communiceren in een wereld die verandert? We roepen alle creatives op om juist nu samen werk te maken. De documentaire waar je het te druk voor had, de fotoshoot die echt laat zien wie jij als artiest bent. We draaien de markt om en maken het werk maken dat nu relevant is voor mensen en bedrijven”, zegt Leroy Duivenvoorden, oprichter en strategic director van Marketing Schmarketing.
 
Alle creatieve ondernemers kunnen zich aanmelden via https://www.marketingschmarketing.nl/createnow. Omdat de vele veranderingen ook een impact hebben op de mentale gezondheid van de ondernemers die werkzaam zijn in de culturele sector, worden er ook gratis sessies met coach Robbert Paul de Vries geboden.

 
 
[foto]
Vera Westenberg en Leroy Duivenvoorden, creative en strategic director Marketing Schmarketing