Nieuwe website Natuurmonumenten samenwerking tussen Puurpxl en Burst

05-02-2018 (17:47) - Creatie

Het  nieuwe platform natuurmonumenten.nl is gelanceerd. Puurpxl is verantwoordelijk voor het ontwerp, de technische realisatie was in handen van Burst.


Natuurmonumenten brengt als ledenvereniging al meer dan een eeuw de natuur onder de aandacht. Ledenverenigingen hebben meer moeite dan voorheen om leden te werven en binden. Doelstelling van Natuurmonumenten is het mobiliseren van leden en niet leden.


Puurpxl vertaalde die ambitie naar een UX concept en online strategie. Het accent ligt hierbij op het aanbieden van content op maat. De ‘data driven’ vormgeving is gebaseerd op gebruikersonderzoek voor een optimale gebruikerservaring. Door slimme toepassing van techniek door Burst wordt alle content op basis van locatie en onderwerp ontsloten, zodat de bezoeker een zo relevant mogelijk aanbod gepresenteerd krijgt.


Het platform is door Burst technisch zo ingericht dat alle content op diverse touchpoints uit te rollen is. Niet alleen op Natuurmonumenten.nl, maar bijvoorbeeld ook in apps of andere digitale middelen. De komende jaren blijven Puurpxl en Burst op basis van data analyse en gebruikersonderzoeken samenwerken aan verdere optimalisatie van Natuurmonumenten.nl.


genoten

Ruud Breuker, product owner Natuurmonumenten: “Ik heb genoten van de samenwerking met onze partners Burst en Puurpxl. Samen hebben we het concept echt tot leven gebracht. Super trots op het resultaat wat er nu staat en nu leren en nog beter worden.”