Post Corona Posts:  Wat ga jij doen wanneer deze pandemie voorbij is?

Post Corona Posts: Wat ga jij doen wanneer deze pandemie voorbij is?

15-09-2020 (11:30) - Creatie

Wat ga jij doen wanneer deze pandemie voorbij is? Enig idee? Post je antwoord dan op PostCoronaPosts.com, een wereldwijde platform waar iedereen hun post-Corona intentie anoniem kan delen met de rest van de wereld.
 
De website is opgemaakt uit één pagina waar bezoekers de volgende zin af kunnen maken: When this pandemic is over, I will…
Enkele voorbeelden: 
Hug all of my friends non-stop for one hour.
Stop scrolling on Insta and start strolling IRL.
Quit my job and discover the world.
Stop dancing on my own!
Find a new excuse not to visit my in-laws.
 

Intenties verspreiden als een virus

Het idee achter het platform is dat wanneer mensen publiekelijk hun intenties bekennen, zij ook eerder geneigd zijn om ze uit te voeren. PostCoronaPosts.com geeft mensen dus net dat kleine duwtje in de rug om hun dromen waar te maken. Als beloning voor het meedoen zien deelnemers alle andere posts die zijn gemaakt in de digitale galerij. De posts zijn kleur gecodeerd op basis van tijd en locatie, zodat het zichtbaar wordt hoe deze intenties over de wereld verspreid worden, net zoals een echt virus.
 
PostCoronaPosts.com is bedacht door Hallelujah en ontwikkeld door Dotcontrol. Een selectie van inspirerende, grappige en hoopvolle berichten zullen in real-time op billboards van Bereik in Nederland te zien zijn. Zodat de fysieke wereld ze ook kan bewonderen.