Samsung en Team Sunweb bieden tourfans collector's item

12-07-2018 (15:17) - Creatie

Samsung maakt haar partnership met Team Sunweb dit jaar tastbaar voor wielerfans met een serie collectors items, van de hand van creatief bureau Cheil Amsterdam.


Tijdens de Tour van 2018 kunnen wielerfans na elke etappe een Samsung Galaxy smartphonehoesje winnen, gemaakt van de fietsband van een Team Sunweb-renner. De wielrenner met het meest heroïsche verhaal van die dag levert de band in, waarvan vervolgens een ‘one of a kind’ hoesje wordt gemaakt. De fan met de meest originele vraag aan de betreffende renner wint het Tour 2018 collectors item.


Om de wielerfans te bereiken wordt er samengewerkt met mediapartner RTL. Wielerfans kunnen in het tv-programma Tour du Jour op RTL 7 een vraag stellen aan de Team Sunweb-renner van de dag, om zo mee te dingen naar een hoesje. Daarnaast maken alle winnaars ook kans op een gloednieuwe Samsung Galaxy S9.


De hoesjes worden handgemaakt en gegraveerd met de naam van de renner en de route. De kroonjuwelen zijn de tijdrit-hoesjes, maar de hoofdprijs is het Alpe d’Huez hoesje van 19 juli. Alle collectors items komen in een luxe box en met certificaat van echtheid.

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.