Schrijf je nu in voor Dutch Design Awards

08-03-2018 (13:16) - Creatie

De zestiende editie van de Dutch Design Awards staat in het teken van winnaars. En dat zijn er dit jaar meer dan anders, omdat in elke categorie meerdere winnaars worden aangewezen. 


Design Awards dit jaar gekozen om het mogelijk te maken om per categorie meerdere winnaars te hebben. Sommige ontwerpen kunnen zelfs in meerdere categorieën vallen. De Dutch Design Awards beloont Nederlandse ontwerpers voor hun beste werk en dat zijn projecten van gevestigde namen en van jong talent. De designs moeten laten zien hoe zij de wereld veranderen, vormgeven en verbeteren. Speciale scouts gaan op zoek naar deze talenten, maar je kunt ook jezelf gewoon aanmelden als je denkt dat je kans maakt. 


dutch design awards universum

Het is een wedstrijd, een Awards Show en een overzichtstentoonstelling en daarmee een uniek platform. De Dutch Design Awards willen het beste op het gebied van Dutch design laten zien en winnaars onder de aandacht brengen bij vakgenoten, pers en het grote publiek. DDA is onderdeel van Dutch Design Foundation en vormt het hoogtepunt van Dutch Design Week, met jaarlijks ruim driehonderdduizend bezoekers.