Secret Project komt naar ADE 2021

03-06-2021 (16:14) - Creatie

Na het succes van de uitverkochte editie in Miami op 30 april en 1 mei, steekt Secret Project voor het eerst de Atlantische oceaan over. Tijdens Amsterdam Dance Event is op 16 oktober de unieke industriële omgeving van het Hembrugterrein in Amsterdam/Zaandam het decor voor het grootste underground evenement tijdens ADE . De samengestelde line-up bestaat uit niemand minder dan ARTBAT, Ben Böhmer LIVE, Ben Klock & Marcel Dettman, Camelphat, Damian Lazarus, Denis Sulta, Honey Dijon, Jeff Mills, Loco Dice & Marco Carola, Sama Abdulhadi, Sita Abellán, en meer.

Secret Project is afkomstig uit Los Angeles en staat bekend om het combineren van internationaal bekende artiesten met lokale kunstenaars. Het evenement brengt kunst, cultuur, indrukwekkende audiovisuele effecten en underground muziek samen om zo een unieke omgeving te creëren voor haar bezoekers. Van meeslepende, stralende omgevingen tot aan grootschalige muurschilderingen en live graffiti, Secret Project is een urban kunst en cultuur oase in de buitenlucht.

Het festival vindt plaats van 12:00 uur tot 23:00 uur en is één van de weinige ADE-shows die overdag plaatsvindt en geeft bezoekers de mogelijkheid om elf uur lang te genieten van de beste underground acts. Amsterdam’s Hembrugterrein heet de festivalbezoekers welkom op een plek waar artiesten zowel binnen als buiten op vier verschillende podia optreden. Hiermee is Secret Project ADE’s grootste dag-event voor undergroundmuziek. De unieke industriële omgeving van het Hembrugterrein maakt het de perfecte locatie voor Secret Project’s allereerste Europese editie en voegt hiermee ook een gloednieuwe locatie toe aan het Amsterdam Dance Event.
 

Ticket pre-sale

De ticket pre-sale voor Secret Project gaat eind juni officieel van start, liefhebbers kunnen zich alvast aanmelden. Verdere informatie over de kaartverkoop en het evenement wordt automatisch verstuurd naar de geregistreerde adressen. Omdat reguliere kaartverkoop van overige tickets op een later moment bekend wordt gemaakt op Secret Project’s Twitter, Facebook, en Instagram, wordt geadviseerd aan te melden voor de ticket pre-sale via amsterdam.secretproject.com.