Sprookjesachtige jubileumglossy voor Efteling

01-06-2017 (09:50) - Creatie

MPG. is de trotse uitgever van het jubileumglossy ter ere van het 65-jarig bestaan van De Efteling. Op de 100 pagina’s die het magazine rijk is, zijn bijdrages van diverse bekende Nederlanders te lezen. 

 
Het blad, genaamd Feest, wordt gedrukt in een oplage van 105.000 stuks, maar mensen die geen exemplaar willen kopen, kunnen zich ook verkneukelen met de behind the scenes video’s en foto’s die op social media worden geplaatst. Traditionele glossythema’s als beauty, mode en lifestyle worden belicht vanuit het oogpunt van de sprookjeswereld van de Efteling. Sprookjesachtig, met een innige verstrengeling van fantasie en werkelijkheid. Denk aan een dansende Marijke Helwegen en prinsen op witte paarden. 
 
Dolly van den Akker, Business directeur MPG, spreekt van een dankbare opdracht: ‘Als je het over storytelling hebt, heeft de Efteling natuurlijk de mooiste verhalen. Efteling is een puur Nederlands merk waar bijna iedereen affiniteit mee heeft. Wij werken graag voor dit soort grote love brands.‘
 
Feest is te koop voor € 4,95 bij Bruna, Primera en Albert Heijn en in de winkels in de Efteling.