TikTok sensatie Burn after Writing nu ook als Nederlandse editie

TikTok sensatie Burn after Writing nu ook als Nederlandse editie

10-08-2020 (10:38) - Creatie

Met meer dan 40 miljoen views op TikTok is Burn After Writing een absolute hit. Het invulboek, dat je na al je eerlijkheid ook mag verbranden, slaat enorm aan onder Nederlandse jongeren: Burn After Writing kwam uit het niets vorige week binnen in de top van de bestsellerboekenlijst. Op veler verzoek verschijnt op 18 augustus de Nederlandse editie bij uitgeverij Spectrum.
 
Met Burn After Writing wordt gefocust op meer tijd voor zelfreflectie en minder tijd aan scrollen op de telefoon. Want hoe eerlijk ben je als niemand meer met je meekijkt met wat je deelt op Instagram, TikTok, Snapchat of YouTube.
 
Met scherpe vragen en interessante gedachte-experimenten, daagt dit dagboek uit om te reflecteren en over jezelf na te denken. Grenzen worden verlegd waardoor een geheim boek wordt gecreëerd dat helemaal alleen over jezelf gaat.
 
Op TikTok en Instagram wordt het boek omarmd en delen gebruikers niet alleen massaal hun aankoop maar óók hun emoties naar aanleiding van het invullen van Burn After Writing.
 


AUTEUR: SHARON JONES
AANTAL PAGINA'S: 160
UITVOERING: PAPERBACK
ISBN: 9789000376452
PRIJS: € 11,99
GENRE: LIFESTYLE
IMPRINT: SPECTRUM