Unieke samenwerking BALR. en MINI Amsterdam

16-01-2018 (09:51) - Creatie

Lifestylemerk BALR. heeft opvallend werk afgeleverd: het ontwerp van de MINI Cooper S Clubman voor MINI Amsterdam. Het gaat om een speciale uitvoering. 
 

goede match

Vanzelfsprekend zijn ze bij BALR. erg te spreken over de opdracht. Creative director Demy de Zeeuw: ‘We zijn heel blij met deze unieke samenwerking met MINI Amsterdam. Zo kunnen we onze lifestyle verder blijven innoveren en uitbreiden. Een goede auto waarbij alle details kloppen past natuurlijk perfect in het leven van een BALR.’
 

iconisch en modern

Bij het maken van het ontwerp heeft BALR. geprobeerd gebruik te maken van materialen die passen bij MINI en de iconische stijl intact te laten, maar het design wel hoogwaardig en modern te maken. De MINI Cooper S Clubman heeft dan ook alle kenmerken die je van een MINI gewend bent: sportieve lijnen met brede schouders en de karakteristieke dubbele deuren met verchroomde openingsgrepen. Stijlvol, slim en compleet verzorgd. De auto is bovendien voorzien van een high-res kleurenscherm met geavanceerde MINI Connected technologie. Het is zeker niet het enige technische hoogstandje dat je zult vinden in de nieuwe MINI.
 
De auto is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar vanaf €48.000.