Unseen lanceert digitaal platform

02-11-2018 (08:30) - Creatie

Unseen, het internationale platform voor hedendaagse fotografie en opkomende kunstenaars, lanceert een grensverleggend digitaal platform volledig gericht op het introduceren van gloednieuwe, ongeziene kunstwerken van de meest enerverende kunstenaars die vandaag de dag binnen het medium van de fotografie actief zijn.


In samenwerking met galeries en een ecosysteem van fotografieprofessionals, wil Unseen onbekend terrein ontginnen door een dynamische omgeving te creëren die kunstenaars aan het publiek verbindt en vice versa. Simpelweg getiteld Unseen Platform, versterkt dit nieuwe, onconventionele medium, de loopbaan van baanbrekende kunstenaars, vertelt hun verhalen en biedt zo verfrissende perspectieven en inzichten in de wereld van vandaag de dag en die van morgen.

 
De afgelopen zeven jaar heeft Unseen met een internationaal netwerk van adviseurs vanuit de hele kunstwereld gewerkt om met veel succes kunstenaars aan het publiek te verbinden middels kleine en grootschalige evenementen, en via het internationaal gedistribueerde Unseen Magazine. In lijn met de overkoepelende missie, is het doel van Unseen’s laatste onderneming, Unseen Platform: het worden van dé bron voor iedereen die nieuwe, grensverleggende fotografie wil ontdekken, door de laatste werken van de meest avontuurlijke en avant-garde kunstenaars vandaag de dag te presenteren.