Validators introduceert nieuw online platform voor creatietesting

04-11-2019 (20:07) - Creatie

Validators introduceert een nieuw online platform voor creatietesting in Europa. In de afgelopen tien jaar heeft Validators een dertigtal (neuro)tools ontwikkeld die de effectiviteit van creaties voor alle mediumtypes meet.
 
Alle varianten (>200) zijn naar een toegankelijk online platform gebracht: de STORE. De STORE is bedoeld om marketing- en communicatie professionals eenvoudig en snel producten te laten samenstellen en bestellen. De resultaten worden in een online report opgeleverd. Opgedane inzichten stellen marketeers in staat hun merk te laten groeien.
 

Snel onderzoek

Martin Leeflang, CEO van Validators: ‘In tien jaar tijd hebben we met ons Innovatie Lab veel software ontwikkeld waarmee we reclame-effectiviteit meten. Onze klanten vragen naar snel en slim 24-uurs-onderzoek, dat is het vertrekpunt voor de STORE. In de STORE biedt Validators wetenschappelijk gevalideerd onderzoek, innovatieve tools, digitale reports én persoonlijk advies van een consultant. De STORE is onderdeel van onze Digital Hub, van waaruit in de nabije toekomst onze digitale strategie wordt vormgegeven.’