Van Heertum Design creëert voor Aurum Brothers

11-12-2017 (15:46) - Creatie

De passie van Aurum Brothers is het produceren van luxe custom made armbanden voor mannen, waarbij stijl en comfort elkaar aanvullen. Goud, zilver, edelstenen en speciale natuurstenen worden met de hand op ambachtelijke wijze verwerkt in creaties die online wereldwijd worden verkocht. 


Drie dingen staan voorop bij Aurum Brothers:
* Superieure ambachtelijke productie; bij elke armband kun je zien hoeveel tijd en liefde in de creatie zit.
* Sieraden die nergens anders te krijgen zijn; geen massa productie of grote standaard leveringen.
* Het verhaal achter elk sieraad & elke steen; dit is misschien wel de belangrijkste van de drie. De eeuwenoude verhalen van de edel en natuurstenen, die een belangrijke rol spelen in de positionering van Aurum Brothers. 


storytelling via verpakkingsontwerp

De manier van storytelling via verpakkingsontwerp en het creëren van toegevoegde waarde binnen het luxe segment, waar VHD haar missie van heeft gemaakt, sprak Aurum Brothers meteen aan. Voor de nieuwe “Varnos Collection” creëerde VHD een verpakking die je letterlijk meeneemt in de “wereld” van Aurum Brothers. De Varnos Collection is de meest luxueuze armband binnen het complete product arsenaal waarbij de prijs van de verschillende uitvoeringen tussen de €750,- en €2.500,- ligt.

natuurlijke materialen

Om het gebruik van natuurlijke materialen in de armbanden te benadrukken, gebruikte VHD ook alleen maar natuurlijke materialen in het verpakkingsdesign. Een compleet houten verpakking met elementen van leer (voor de sluiting) en metaal als gecentreerde logo. Om het centrale logo heen werd de “wereld van Aurum Brothers” gecreëerd. Een cirkel die is opgebouwd uit 6 verschillende met de hand gemaakte illustraties. 

De verpakking en het openen daarvan is een complete ervaring geworden, waarbij de historische verhalen en materialen van Aurum Brothers centraal staan.