Vierde NRC bijlage Hertog Jan

Vierde NRC bijlage Hertog Jan

16-09-2020 (10:20) - Creatie

De vierde editie van Hertog Jan Vatgerijpt is een magisch huwelijk tussen bier en Schotse whisky. Voor de lancering dompelen The Valley en Hertog Jan bierliefhebbers onder in de inherente smaak en adembenemende schoonheid van Schotland.
 
Het verhaal over hoe de natuur het rijpen van bier en whisky tot een smaakvolle ervaring brengt, is verpakt in de NRC-bijlage ‘Geduld is een schone taak’. Een magazine met aandacht voor fotografie en ambacht, voor wie alles wil leren over de roots van deze editie.
 

Een gewilde traditie

Onder begeleiding van succesvolle teasers op social media en de bijlage in het NRC is het vierde smaakavontuur van de brouwers op 12 september 2020 vol trots gelanceerd. In een recordtempo van 30 minuten is de gelimiteerde oplage van 30.000 flessen helemaal uitverkocht. Het overweldigende interesse stelde de techniek van de Hertog Jan webshop, waar de flessen online exclusief verkrijgbaar waren, flink op de proef. Ook de alle bijbehorende rondleidingen in de brouwerij zijn volledig volgeboekt. Wie geduldig is, kan nog een tripje naar Arcen wagen. Daar zijn de laatste flessen verkrijgbaar in de brouwerijwinkel, waar een maximum van 1 fles per variant per persoon geldt.
 

Credits

Hertog Jan
Gerard van den Broek
Sjors van Drie
Rianne Govers
Micha Peute
Vicky Steijntjes
Adriaan Bos

The Valley
Sheldon Bont
Joost van Praag Sigaar
Gijs ten Buuren
Francis Verdouw
Charlotte Willems

NRC
Natasja Admiraal
Charlotte Balder

Fotografie en video
Pie Aerts
Rik van der Kleij (Four Creating)
Boris Marijn (Four Creating)
Ester Gebuis

Packaging
Osborn Pike

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.