Vjeze Fur gaat met de billen bloot voor nieuw magazine Eetlust

21-10-2020 (14:52) - Creatie

Jaarlijks gooien Nederlanders per persoon gemiddeld 34 kilo eetbaar voedsel in de prullenbak. Too Good To Go gelooft dat je met kleine veranderingen in je dagelijks leven een verschil kunt maken. De impactorganisatie introduceert het magazine Eetlust om voedselverspilling uit de taboesfeer te halen.
 
In het magazine wordt het tegengaan van voedselverspilling op een ludieke manier onder de aandacht gebracht. Kontjes, stronken en stelen van eten die vaak de prullenbak in gegooid worden, zijn pikant geportretteerd en belanden in verleidelijke recepten. Op de cover staat muzikant, kunstenaar en foodlover Freddy Tratlehner, beter bekend als Vjeze Fur.
 
Daarnaast komen in het magazine bekende chefs aan het woord over hun keukengeheimen, lees je alles over de meerwaarde van goed voorspel (meal prepping) en vluggertjes (snelle no-waste recepten), maak je kennis met de onmisbare keukenspeeltjes en zie je allerlei kontjes die veel te lekker zijn om weg te gooien. Het magazine is vanaf vandaag kosteloos te bestellen via eetlustmagazine.nl.