Wefilm produceert Amerikaanse Bud Light film

13-01-2019 (18:44) - Creatie

Wefilm heeft de nieuwste film van het Amerikaanse Bud Light geproduceerd en geregisseerd in opdracht van Wieden+Kennedy New York. De film is onderdeel van de prestigieuze reeks Bud Light Friendship Tests. Namens Wefilm regisseerde Joeri Holsheimer “Help Nana Move”, een online film waarin vriendschappen worden getest. De film werd inmiddels ruim 1,5 miljoen keer bekeken.


“Een vriend helpt je verhuizen, maar een echte vriend helpt je oma verhuizen.” Dat is het uitgangspunt van een verborgen camera project, waarin Ben enkele vrienden vraagt zijn oma te helpen verhuizen zonder dat hij er zelf bij aanwezig is. In de film worden oma’s opdrachten steeds extremer. De film is gedraaid in New York en geproduceerd in samenwerking met Alkemy X, met wie Wefilm een strategische samenwerking heeft.


Bas Welling,
managing director Wefilm: “In 2018 hebben we onszelf als missie gesteld om meer in de VS aan het werk te gaan. Dat ons eerste project direct voor Bud Light en W+K New York zou zijn, hadden we alleen maar kunnen dromen. Bud Light heeft een enorm creatieve reputatie op het gebied van online film en we zijn trots dat we als Nederlanders de executie mochten leiden en Joeri de film mocht regisseren.” 

 

Bud Light - Help Nana Move from Wefilm on Vimeo.