WONDR: Duik in een roze bad met duizenden marsmellows

23-07-2019 (11:22) - Creatie

Amsterdam is vanaf 18 september een nieuwe speeltuin rijker en wel een heel bijzondere: 'pop-upexperience’ WONDR. Niks geen klimrekken of schommels, nee, bij WONDR kun je een duik nemen in een roze bad gevuld met duizenden marsmellows, in driedimensionale schilderijen klimmen en feesten onder honderden discoballen. 

Social-minded generatie


De artistieke speeltuin is 1200m² groot en gemaakt in samenwerking met een team van jonge Nederlandse kunstenaars. Met vijftien interactieve installatieruimtes speelt WONDR in op de behoefte van de jonge, social-minded generatie, die steeds op zoek is naar nieuwe unieke ervaringen. De pop-up is opgericht door Sarah Mendes en speelt in op de trend uit de Verenigde Staten waar fotogenieke experiences zoals het Museum of Ice Cream and The Color Factory al langer populair zijn. 

Camera's

WONDR is toegankelijk voor alle leeftijden, maar is voornamelijk gericht op mensen binnen de leeftijdscategorie 16 tot en met 35 jaar. In iedere ruimte zijn speciale camera’s geplaatst die foto’s van bezoekers maken, zodat zij volledig kunnen genieten van de verschillende ervaringen. Na de experience ontvangen bezoekers de foto’s per e-mail. 


WONDR is geopend voor een periode van zes maanden, tot en met 18 maart 2020. Na de experience kunnen bezoekers genieten van Instagrammable snacks in het WONDR Café.