1,1 miljoen euro compensatie voor klanten Koopjedeal.nl

26-07-2019 (09:59) - Economisch

Dekbed-Discounter.nl, de nieuwe eigenaar van Koopjedeal.nl, gaat gedupeerde klanten voor in totaal 1,1 miljoen euro schadeloos stellen. De aanbiedingensite zelf gaat zaterdag 27 juli weer online onder dezelfde naam.
 
Gedupeerde klanten krijgen het aankoopbedrag uitgekeerd in spaarpunten. Met deze punten kan via de site een nieuwe aankoop gedaan worden. De bestaande spaarsaldo’s die klanten nog hadden staan, blijven eveneens behouden.
 

Geholpen

Nieuwe eigenaar Niels Verwij is blij dat het gelukt is om tot een regeling te komen. 'Het gaat in sommige gevallen toch om grote bedragen.'
 

Weer online

De aanbiedingensite gaat op zaterdag 27 juli weer live en werkt weer volgens hetzelfde principe. Dagelijks worden er minimaal zes nieuwe aanbiedingen met minimaal 50 procent korting online gezet. Alle koopjes zijn slechts 24 uur geldig of zolang de voorraad strekt.
 
Koopjedeal.nl heeft inmiddels een nieuw magazijn in gebruik genomen, vanaf waar de meeste producten al de volgende dag geleverd kunnen worden. Daarnaast wordt door het team op dit moment gewerkt aan het opbouwen van een verbeterd assortiment met nieuwe merken, meer producten én betere prijzen. Ook is er een strengere kwaliteitscontrole en is de klantenservice voortaan zeven dagen per week bereikbaar.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing