Adecco wint aanbesteding Ministerie van Justitie en Veiligheid

13-07-2020 (10:18) - Economisch

Adecco heeft een aanbesteding van het ministerie van Justitie en Veiligheid gewonnen en is een van de nieuwe HR-partners. Het ministerie wil de continuïteit en de kwaliteit van de bedrijfsvoering voortzetten en heeft mede in Adecco de partner gevonden die hen de komende jaren zal helpen met het vervullen van tijdelijke functies in de bedrijfsvoering.
 
Vanaf deze week is de Rijksoverheid weer opdrachtgever van Adecco. De HR-dienstverlener biedt met haar aanbod op het gebied van ondersteunende functies antwoord op de wensen van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Het bestuursdepartement van het ministerie houdt zich bezig met de ondersteuning en advisering van de minister van Justitie en Veiligheid, en de minister voor Rechtsbescherming. Als HR-partner van de Rijksoverheid verzorgt Adecco de inhuur van uitzendkrachten, die zijn ondergebracht bij de verschillende diensten die onder dit departement vallen in (hoofdzakelijk) Den Haag, Almelo, Leeuwarden, Zutphen en in Utrecht.
 
De samenwerking sluit aan bij de doelstelling van de Adecco Group om haar diensten uit te breiden naar de Rijksoverheid en de decentrale overheid en om kandidaten duurzaam inzetbaar te maken. Melvin de Boer, CEO van de Adecco Group: “Adecco heeft een hernieuwde focus op de publieke sector. We zijn dan ook ontzettend trots op deze gunning en kijken er naar uit om weer met de Rijksoverheid samen te werken. Partnerships als deze bieden ons de mogelijkheid onze toekomstplannen voor duurzame inzetbaarheid en een inclusieve arbeidsmarkt te realiseren en verder uit te breiden!”
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing