Amsterdams softwarebedrijf Klippa opent kantoor in Roemenië

Amsterdams softwarebedrijf Klippa opent kantoor in Roemenië

29-09-2021 (12:14) - Economisch

Klippa, een scale-up uit Amsterdam die zich specialiseert in het digitaliseren van documentstromen en het automatiseren van bedrijfsprocessen, opent vandaag de deuren van haar nieuwe kantoor in Brasov, Roemenië. Na Amsterdam en Groningen, is dit het derde kantoor van Klippa in Europa.
 
In Brasov, de digitale metropool van Roemenië, zet Klippa een team op van dataspecialisten. Met dit team gaat Klippa haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 25 landen, ondersteunen met het analyseren, structureren en annoteren van grote hoeveelheden data. Andere grote bedrijven, zoals Siemens, IBM en Ipsos, gingen Klippa al voor in het openen van een kantoor in deze stad in Transsylvanië.
 
“We zijn ontzettend blij met deze stap”, vertelt Yeelen Knegtering, CEO van Klippa. “Veel bedrijven hebben moeite met hun digitale transitie. Het goed analyseren, structureren en annoteren van de data binnen organisaties is daar een essentieel onderdeel van. Met meer talent uit binnen- en buitenland kunnen wij bedrijven nog beter ondersteunen in hun digitale transitie.” 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing