Axiom neemt Staffing Enterprises over

15-04-2021 (11:02) - Economisch

Corporate Finance-boutique Axiom Partners heeft Staffing Enterprises overgenomen van oprichter Wessel van Alphen. De totale onderneming heeft een jaaromzet van ruim vierhonderd miljoen euro en bestaat uit De Staffing Groep (met haar drie labels IT-Staffing, KwiiK en People for Office) en Dynahouse (aanbieder van (flex)kantoren, vergaderzalen en lunchrooms).
 
Zowel het huidige personeelsbestand als het management blijft ongewijzigd. Wessel van Alphen jr., zoon van de oprichter, zal als CEO samen met de nieuwe eigenaar vormgeven aan een internationale buy and build-strategie die tot een internationale toppositie moet leiden.
 
Financiële stabiliteit
De Staffing Groep is een van de grootste leveranciers van vaste en flexibele kennis en capaciteit van Nederland. Dagelijks werken meer dan 3.300 mensen via de expert op het gebied van Total Talent Management, voor zowel de (Rijks)overheid als voor partijen in de energiesector, financiële dienstverlening, hightech en IT. Axiom Partners heeft de volledige overnamesom in equity voldaan. "Dit is uniek en waarborgt de financiële stabiliteit die DSG altijd heeft gekend", zegt Wessel van Alphen Jr.

Bureaus

Media

Marketing