Betaaldienst Mollie steunt ondernemers bij overschakeling naar online verkoop

Betaaldienst Mollie steunt ondernemers bij overschakeling naar online verkoop

07-04-2020 (14:36) - Economisch

Payment provider Mollie is een actie gestart om ondernemers te steunen nu ze noodgedwongen de deuren hebben moeten sluiten. Online verkoop biedt een uitkomst voor deze bedrijven. Mollie verbindt ondernemers en webshopbouwers met elkaar en helpt met een donatie van 500 euro. Daarnaast kunnen ondernemers voor de eerste € 5.000,-  aan online transacties gratis gebruik maken van het betalingsplatform.  
 
Adriaan Mol, founder van Mollie: ‘Sinds de corona-uitbraak hebben wij duizenden nieuwe aanmeldingen gekregen van winkels die online gaan. Denk aan delicatessenwinkels, koffiesalons, boekhandels of de lokale groenteboer. We kunnen deze onzekere tijden alleen doorkomen als we elkaar helpen. Daarom starten wij deze actie. We willen webshopbouwers voorzien van nieuwe opdrachten én de omschakeling naar online verkoop voor ondernemers vergemakkelijken. Mollie stelt € 25.000,- beschikbaar om deze partijen financieel te ondersteunen in deze uitdagende periode.’
 

Aanmelden 

Mollie roept webshopbouwers op om ondernemers, die de omschakeling maken naar online verkoop, aan te dragen via info@mollie.com.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing