BUX breidt verder uit en betreedt Ierland als eerste mobiele broker

BUX breidt verder uit en betreedt Ierland als eerste mobiele broker

21-06-2021 (11:27) - Economisch

Nederlandse mobiele broker BUX zet de volgende stap in haar Europese uitbreiding en lanceert BUX Zero, haar commissievrije beleggingsapp, in Ierland. In navolging van een financieringsronde in april van 80 miljoen dollar, zet BUX haar ambities voort om in heel Europa op te schalen. Ierland wordt het zesde land waar BUX Zero van start gaat sinds de lancering in september 2019 in Nederland.
 

Snelst groeiende mobiele broker in Europa

Met BUX Zero beschikbaar in zes Europese markten, is BUX de snelst groeiende mobiele broker in Europa. Vanaf vandaag heeft nu ook Ierland voor het eerst toegang tot commissievrij beleggen via BUX Zero. Waar andere brokers hun apps ontwikkelden op platforms van derde partijen, heeft BUX haar volledige systeem vanaf de grond opgebouwd. BUX was het eerste Europese bedrijf in tien jaar dat op die manier een volwaardige broker opzette. Daardoor kan het bedrijf versneld innoveren en opschalen.
 
"Bij BUX is het ons doel om een nieuwe, meer rechtvaardige financiële toekomst te creëren waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te beginnen met beleggen en zijn geld aan het werk te zetten", zegt Yorick Naeff, CEO van BUX. "Binnenkort gaan twee van de grootste banken van Ierland binnenkort het land verlaten. Dit laat de Ieren achter met een beperkte keuze en maakt de roep om een vernieuwende broker steeds luider. Wij hopen iedereen in Ierland de mogelijkheid te bieden op een betere financiële toekomst door meer met hun geld te doen.”
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing