Cannabis Capital Convention in Amsterdam

14-08-2019 (09:55) - Economisch

De Cannabis Capital Convention (3C) vindt op 30 oktober voor de tweede keer plaats in Amsterdam. 3C is de eerste beurs in Europa gericht op investeerders in cannabis. 

Het thema van de beurs is: ‘World Wide Wave’ Waar blijft Nederland in de wereldwijde legalisatiegolf en wat zijn de investeringskansen? Nieuw dit jaar zijn een investeerderspanel en een Pitch Lab voor cannabis startups. Tijdens het Pitch Lab krijgen startups de kans om in een paar minuten hun bedrijf onder de aandacht van het publiek te brengen.
 

Green Gold Men

Onder andere Richard Kilstock, Diederik van der Reijt en Philip van den Berg doen mee aan het investeerderspanel. Belegger Kilstock is investeerder in de tot nu toe enige legale producent van cannabis in Nederland, Bedrocan. Ondernemer en belegger Van der Reijt verkocht in zijn carrière al meerdere bedrijven en is investeerder in vijftien cannabisbedrijven, waaronder één actief op het Leidse Science Park. Van den Berg werkte bij Goldman Sachs en is één van de zogenoemde 'Green Gold Men' in cannabis. Hij is momenteel CFO bij het Canadese Halo Labs, een beursgenoteerd extractie bedrijf in cannabis. 
 
Bekijk het hele programma van de beurs hier.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing