Chris Zegers opent AEX namens Zwitserleven Beleggen

03-08-2018 (11:38) - Economisch

Zwitserleven Beleggen heeft vanochtend om 9 uur de beurshandel geopend. Met de traditionele gongslag van de AEX wil zij haar succesvolle introductie van Zwitserleven Beleggen onderstrepen.
 

 Zwitserleven Beleggen biedt sinds juli particuliere beleggers de mogelijkheid om eenvoudig, online te beleggen in uitsluitend duurzame fondsen met een uitstekende performance track record en lage kosten. Op deze manier beleg je, eenvoudig èn verantwoord, voor bijvoorbeeld een studie, wereldreis of een extraatje voor later.


Relaxed, Bewust en Avontuurlijk  

Zwitserleven Beleggen wil zoveel mogelijk mensen in staat stellen om regie te nemen over zijn of haar financiële toekomst. Bij het openen van een beleggingsrekening kunnen particulieren online een beleggingsprofiel kiezen. Zo kan er eenvoudig gekozen worden uit drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk Beleggen, en al vanaf €50,-. Zwitserleven Beleggen onderscheidt zich in de markt door uitsluitend gebruik te maken van duurzame fondsen en opvallend lage kosten. Daarnaast zijn de ontwikkelingen van het vermogen altijd te volgen. Waarbij dagelijks aan- en verkopen mogelijk is.


Duurzaam Beleggen 

ACTIAM, de beheerder van de beleggingsfondsen, heeft als doel om bij te dragen aan een leefbare wereld. Nu, maar ook in de toekomst. ACTIAM heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van duurzaam beleggen. Dit blijft niet onopgemerkt. ACTIAM heeft recent een Cash Fund Award en een Lipper Award gewonnen. Bovendien is ACTIAM onderscheiden met een Climate Award voor de inspanningen voor het Klimaatakkoord van Parijs.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing