CrowdAboutNow viert tienjarig jubileum

CrowdAboutNow viert tienjarig jubileum

30-04-2021 (12:25) - Economisch

Crowdfundingplatform CrowdAboutNow viert vandaag haar tienjarig jubileum en lanceert in samenwerking met de Utrechtse brouwerij Eleven en brouwerij Frontaal uit Breda hun eigen gebrouwen bier Doorpakker. Doorpakker is een ode aan de bevlogen onafhankelijke ondernemers waarmee de organisatie samenwerkt. Bijna duizend ondernemers hebben financiering opgehaald via het platform, in totaal is er voor 57 miljoen euro gefinancierd door 80 duizend investeerders.
 
“Aankomende week gaan we door het land om zoveel mogelijk ondernemers waar we de afgelopen jaren mee hebben gewerkt een Doorpakker te bezorgen. Hiermee willen we onze ondernemers, die stuk voor stuk doorzetters zijn, in het zonnetje zetten,” zegt Mark Laagewaard, oprichter CrowdAboutNow.
 
Een opvallende trend binnen de crowdfunding campagnes van CrowdAboutNow zijn microbrouwerijen. Laagewaard: “Omdat veel Nederlandse microbrouwerijen afgelopen jaren het licht zagen met een investering via CrowdAboutNow, vonden we het passend ons verhaal te vertellen via een bier. Naast onze ondernemers, bieden we ook onze stadsgenoten de mogelijkheid ons bier te proeven.” Doorpakker is te koop bij lokale horeca, slijterijen en brouwerij Eleven in Utrecht en bij brouwerij Frontaal in Breda.  

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing