Damen Drukkers neemt vellendrukkerij BDU over

Damen Drukkers neemt vellendrukkerij BDU over

22-12-2020 (17:48) - Economisch

Damen Drukkers heeft de afgelopen jaren een duidelijke koers ingezet, gericht op groei en het versterken van de concurrentiepositie. Dit wordt mogelijk gemaakt door voortdurend te investeren in productie en technologie. Het volledige proces van prepress, customer service, drukkerij en nabewerking vindt plaats in eigen huis. Met de uitbouw van de bedrijfsruimte is al voorgesorteerd op verdere groei van het bedrijf. Door de overname van Vellendrukkerij BDU kan het bedrijf nu versneld groeien.
 
Vellendrukkerij BDU opereert als vellendrukker grotendeels in hetzelfde segment als Damen Drukkers. De overname door Damen Drukkers past in de filosofie om de continuïteit tot in de verre toekomst te waarborgen. Met integraal voordeel en toegevoegde waarde voor de klant in de vorm van een bredere dienstverlening en
hoge drukwerk kwaliteit, in combinatie met concurrerende prijzen.
 
De overname wordt door beide partijen nadrukkelijk gezien als een win-winsituatie. De formele overname wordt op 4 januari 2021 geëffectueerd. In de maanden daarna worden de activiteiten verhuisd van Barneveld naar Werkendam. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing