De Goudse Verzekeringen neemt 30%-belang in VCSW

De Goudse Verzekeringen neemt 30%-belang in VCSW

30-03-2021 (15:43) - Economisch

De Goudse Verzekeringen heeft een strategisch belang van 30% verworven in VCSW, specialist en partner op het gebied van sociale wet- en regelgeving. Het bedrag dat voor dit belang is betaald, wordt niet bekendgemaakt.
 
“Voor De Goudse is de participatie een mooie uitbreiding van onze dienstverlening”, licht bestuursvoorzitter Geert Bouwmeester toe. “Wij hebben al jaren een sterke positie op de markt voor inkomensverzekeringen. Deze participatie past bij onze strategische keuze om naast verzekeringen ook meer dienstverlening te bieden. De diensten van VCSW zijn een waardevolle aanvulling op ons aanbod van dienstverlening op het gebied van verzuimpreventie en re-integratie.”
 
Realtime inzicht in besparingsmogelijkheden
VCSW levert met haar diensten VCSW Zekerheid, VCSW Analyse, VCSW Legal en het platform VCSW Digitaal op een continue basis inzichten in wat er binnen organisaties speelt op het gebied van de sociale wet- en regelgeving. Met het platform VCSW Digitaal zijn data van klanten realtime beschikbaar en kan VCSW voor zowel grote organisaties als mkb-markten inzichtelijk maken waar besparingen kunnen worden gerealiseerd.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing