Digitale oplossingen Macaw nu ook in Duitsland

31-05-2018 (12:15) - Economisch

Macaw, leverancier en implementatiepartner van digitale oplossingen breidt uit naar Duitsland. Daar gaat het zich richten op de regio Noordrijn-Westfalen met haar kennis op het gebied van Digital Transformation, Customer Engagement, Employee Empowerment, Data Driven Business en Digital Marketing.


William van der Pijl, CEO van Macaw: “Voor ons is Duitsland een logische volgende stap in ons groeiscenario. Veel van onze multinationalklanten hebben daar ook al vestigingen. Voor ons was 2017 het jaar van de voorbereidingen en is 2018 het jaar van groei. Inmiddels hebben we ruim 250 werknemers en een stevige positie in de Nederlandse markt. De uitbreiding naar Duitsland is onderdeel van onze meerjarenstrategie en zal een belangrijke bijdrage leveren aan de realisatie van onze doelen op het gebied van groei en aantrekkelijk werkgeverschap." 

 

digitaal aanpassen

Macaw richt zich hierbij met name op organisaties die zich willen aanpassen aan de veranderende markt, waarin de klant door het digitale tijdperk het voor het zeggen heeft en je als organisatie snel moet kunnen inspelen op de continu veranderende vraag. Macaw ziet op dit gebied verschillende kansen, onder andere in de vorm van oplossingen voor Customer Engagement en Employee Empowerment.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing