Eerlijke boekingssite Moonback nu ook van start in Antwerpen

Eerlijke boekingssite Moonback nu ook van start in Antwerpen

07-06-2021 (12:28) - Economisch

Hotelboekingssite Moonback, het eerlijke antwoord op de bestaande hotelplatformen, gaat van start in Antwerpen en doet dit in samenwerking met de Antwerp Hotel Association en de gemeente Antwerpen.
 
De stad is een zeer populaire bestemming onder Nederlanders en is daarmee een ideaal startpunt voor Moonback. In september gaat hun platform live en kan iedereen boeken. Daarnaast is het een mooie bestemming om straks veilig naartoe te reizen vanuit Nederland. Samen met Antwerpen maakt Moonback de blauwdruk voor de uitrol van de site naar andere steden. 
 

Samenwerken met de stad

"Het afgelopen half jaar hebben Moonback en Antwerp Hotel Association intensief samengewerkt als partners. “We zijn verheugd met de opstart van deze partnership en dat Antwerpen de eerste bestemming op Moonback zal zijn," vertelt Didier Boehlen, voorzitter van de Antwerp Hotel Association. "Als Antwerpse hotelvereniging waren we op zoek naar een partner om ons hotelplatform We Love Antwerp te versterken. We hebben het verhaal van Moonback vanaf de eerste dag gevolgd en geloofden in hun opzet om een eerlijk en duurzaam boekingsplatform voor zowel de gasten als de hoteliers te bouwen."

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing