Eerste vestiging Starbucks in Italië

06-09-2018 (11:03) - Economisch

Starbucks Reserve Roastery opent in het historische postkantoor aan het Piazza Cordusio in Milaan en is de eerste locatie van Starbucks in Italië, met plannen om meer cafés te openen vanaf eind 2018.


Howard Schultz, voorzitter emeritus van Starbucks: “Tijdens mijn eerste reis naar Milaan in 1983 was ik gefascineerd door het gevoel van gemeenschap in de espressobars. De momenten van verbinding tussen de barista’s en hun klanten waren zo vrij en oprecht. Met de opening van de Milaan Roastery is het verhaal van Starbucks rond.” 

 

respectvol

“We hebben de tijd genomen om ervoor te zorgen dat onze intrede in Italië zorgvuldig en respectvol zou verlopen,” zegt Kevin Johnson, Chief Executive Officer, Starbucks. “De introductie van onze Roastery en premium Reserve-brand geven een eerste aanzet tot de lange termijn ontwikkelingen van onze belangrijkste winkels met onze licentiepartner van wereldklasse, Percassi.”

 

feest

Om de opening te vieren, heeft Starbucks samengewerkt met de Comune di Milano en de La Scala Academy om een ??theatrale productie te creëren die de verhalen van Howard Schultz en Starbucks tot leven brengt door middel van film, live opera en orkestvoorstellingen. Het evenement, met het beschermheerschap van Comune di Milano, zal uitmonden in de Roastery die wordt gepresenteerd als een eerbetoon aan de stad Milaan. 


 


 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing