Financial Times en TNW slaan handen ineen

05-03-2019 (12:45) - Economisch

Financial Times (FT) heeft een meerderheidsbelang genomen in TNW (The Next Web). Dit is het eerste meerderheidsbelang van FT in continentaal Europa. TNW heeft hiermee een partner om de komende jaren verder te groeien in binnen en buitenland.
 

Met deze deal vergroot FT haar bereik in de Europese technologie community en creëert het op meerdere vlakken synergiën met haar eigen bestaande business. 'TNW is een gevestigd en wintgevend bedrijf dat een van de grootste tech evenementen in Europa organiseert. We kijken er naar uit om met hen samen te werken en met hun netwerk binnen de technologische sector', aldus Angela Mackay, FT Live Managing Director.
 

Begin februari kondigden TNW en FT al een nieuwe content samenwerking aan voor TNW Conference. Hier zal FT een van de tracks programmeren en in samenwerking met TNW The Assembly hosten. Dat is een exclusieve bijeenkomst voor leiders in technology, business en politiek.


digital first

TNW blijft onafhankelijk opereren. Daarbij zullen het management team en de oprichters aanblijven om de visie die het bedrijf heeft neergezet uit te voeren. 'Het is een grote eer om samen te werken met een bedrijf dat zo'n rijke geschiedenis heeft en dat zo gerespecteerd wordt. We willen graag met hen werken in een digital first-age en onze expertise, netwerken en invloed combineren', stelt Boris Veldhuijzen van Zanten, Founder and CEO TNW


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing