Fintech SnapSwap lanceert mkb platform voor banktoegang in Benelux

25-05-2021 (12:39) - Economisch

De Everestcard zal de eerste bedrijfskaart zijn in de Benelux die ter plaatse beschikbaar en bruikbaar is – voordat hij is bezorgd zelfs al digitaal. De kaarten kunnen individueel abonnementen en diensten toegewezen krijgen en zijn gekoppeld aan een onkostenbeheertool zodat uitgaven in realtime beheerd kunnen worden vanaf een computer en zelfs een smartphone.

De Luxemburgse fintech SnapSwap kondigt een uitbreiding aan van zijn diensten naar de Belgische en Nederlandse markt in samenwerking met Mastercard. De uitbreiding volgt na een eerdere lancering in Luxemburg in augustus 2020, en het bedrijf hoopt dan ook zijn groei te versnellen. Het doel is om 200.000 klanten te werven in Luxemburg, Nederland, België en de overige landen die in de loop van 2021 zullen volgen.
 

Everestcard

Everestcard biedt kleine en middelgrote bedrijven gemakkelijke banktoegang en efficiënte diensten: onmiddellijke opening van een rekening, een online rekening-courant, meerdere creditcards en geautomatiseerd onkostenbeheer. Met dank aan Everests tools kan het managementteam financiële stromen optimaliseren door flexibele kredietlijnen toe te wijzen, of het team kan tijd besparen op het maken van rapportages of de boekhouding doen door het automatisch samenstellen van een financieel rapport. Als hoofdpartner van Mastercard geeft Everest kaarten uit en verwerkt transacties rechtstreeks op het Mastercard-netwerk.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing