Global Master Rights kondigt partnership aan met peermusic

08-10-2020 (16:26) - Economisch

Het Nederlandse Global Master Rights bundelt de krachten met het Canadese Premier Muzik en Franse All Right Music onder de vlag van peermusic (VS). Ze worden daarmee een van de leidende onafhankelijke naburige rechten-services ter wereld.
 
Samen vertegenwoordigen de organisaties meer dan 2500 performers, onder wie Rihanna, Billie Eilish, Imagine Dragons, Martin Garrix, Maria Callas, Leonard Bernstein en David Guetta en meer dan 300 platenlabels waaronder Armada Music, Empire, Scorpio Music, Death Row Records en Spinnin’ Records.
 
‘Het is een gegeven dat veel artiesten en songwriters voor nieuwe uitdagingen staan vanwege de huidige situatie in de muziekmarkt. Daarom vind ik het zo belangrijk dat we onze klanten een nieuwe inkomstenbron kunnen aanbieden door onze naburige rechten services. Premier Muzik, All Right Music en Global Master Rights zijn allen vooraanstaande organisaties en we zijn erg blij dat peermusic uit de kennis, ervaring en het leiderschap van Christophe, Gino, Gino, Erik en Paul kan putten’, aldus Mary Megan Peer, Deputy CEO van peermusic.
 
Erik Veerman en Paul Smelt van Global Master Rights over de samenwerking: ‘We zijn enorm verheugd over de meerwaarde die deze samenwerking gaat bieden aan de artiesten en labels waar wij ons voor inzetten. Terwijl ons aanbod van services uitbreidt, blijft de toewijding aan de rechthebbenden hetzelfde. Global Master Rights blijft dezelfde hoge kwaliteit van service en transparantie bieden waar we bekend om staan.’

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing