Guapa neemt designbureau Concept7 over

17-07-2017 (14:22) - Economisch

De aandeelhouders van E-commerce specialist Guapa hebben het in Groningen gevestigde designbureau Concept7 overgenomen. Beide bedrijven verwachten in het landschap van online oplossingen elkaar te kunnen versterken door hun verschillende specialisaties ondermeer te combineren.  


De twee bedrijven uit de top 5 van de Nederlandse Emerce 100 hebben besloten de handen ineen te slaan en elkaar te versterken. 


grotere slagkracht in e-commerce 

Samen met Concept7 verwacht Guapa grotere slagkracht in de e-commerce markt te realiseren. “Omdat Concept7 toonaangevend is op het gebied van human-centered digital design, kunnen we deze specialistische dienstverlening ook binnen e-commerce aanbieden”, aldus Mathijs Kok, CEO van Guapa.


nieuwe producten en diensten 

“De samenwerking met Guapa geeft ons de mogelijkheid om waarde te kunnen toevoegen aan een voor ons bekende branche”, volgens Marc Groothelm, directeur van Concept7.  ”Dit doen we enerzijds door onze kennis en ervaring slim te automatiseren en anderzijds door met Guapa nieuwe en innovatieve producten en diensten te ontwikkelen die door beide bedrijven kunnen worden vermarkt”.
 

Vanaf 1 september zijn Guapa en Concept7 gevestigd aan De Hoogte in Leek. Gezamenlijk zijn er 36 mensen in dienst.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing