Helpling haalt nieuwe investeerder binnen en breidt uit naar Zwitserland

17-10-2018 (16:47) - Economisch

Helpling, de online marktplaats voor het vinden van een huishoudelijke hulp, is vanaf vandaag ook in Zwitserland actief. Daarnaast ontvangt het online platform een zevencijferig bedrag als investering van Tamedia AG, het grootste mediabedrijf in Zwitserland, om verder te kunnen groeien in de Zwitserse markt.


Als onderdeel van de expansie naar Zwitserland, neemt Helpling de activiteiten van Book a Tiger over. De voormalig concurrent heeft besloten om zich te gaan richten op de zakelijke markt in Duitsland en heeft daarom de Zwitserse tak verkocht


Benedikt Franke, co-founder van Helpling: "We hebben een reeds gevestigd, stabiel bedrijf  overgenomen en we zijn heel blij met Tamedia als lokale partner. Helpling is de afgelopen jaren enorm gegroeid. We kijken daarom vanuit een sterke positie naar de toekomst. Op onze agenda staat uitbreiding naar andere markten en diensten. De expansie naar Zwitserland is hierin slechts de eerste stap.” 


Samuel Hügli, Member of the Board en Director Technology & Investments van Tamedia: "Met Helpling hebben we de juiste partner gevonden om de Zwitserse tak van Book a Tiger over te nemen en naar een hoger niveau te tillen. Helpling is al succesvol in verschillende markten. Wij zullen hen met onze expertise ondersteunen bij de toetreding tot de Zwitserse markt.”


Bureaus

Media

Marketing