Hennepplaza.com start crowdfunding voor internationale ambities

23-05-2018 (16:27) - Economisch

Wereldwijd het toonaangevende online verkoopplatform op het gebied van hennep worden, dat is de ambitie van de ondernemers achter de duurzame start-up Hennepplaza.com.
 

Op het verkoopplatform vind je beautyproducten, superfoods, fashion, accessoires en zelfs dierenverzorgingsproducten. Allemaal met e´e´n gemeenschappelijke deler: hennep is het belangrijkste ingrediënt. Om de internationale ambities waar te kunnen maken is Hennepplaza.com deze week een crowdfunding-campagne gestart via Geldvoorelkaar.nl. 
 
 
Mike de Vree, general manager Hennepplaza.com: "Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat duurzame en gezonde producten duidelijk terrein winnen in de huidige markt. Wist je dat plastic gemaakt kan worden van duurzame gewassen zonder enige toevoeging van chemicaliën? Ik ben ervan overtuigd dat Hennepplaza.com het grootste duurzame platform van Europa kan worden met behulp van Geldvoorelkaar.nl."
 

325.000 euro

De campagne streeft ernaar 325.000 euro in te zamelen, met een limiet van 450.000. De beoogde financiering wordt onder meer gebruikt voor een verdere doorontwikkeling en uitbreiding van het platform, acquisitie van verkopende partijen en de uitrol van gekwantificeerde verdienmodellen.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing