HMSHost International vervangt Broodzaak door TRECK

07-05-2019 (10:12) - Economisch

De 29 vestigingen van Broodzaak op de NS Stations worden vervangen door het nieuw ontwikkelde merk TRECK. Dat maakt horecaexploitant HMSHost International vandaag bekend. De vestigingen op de stations van Haarlem, Amersfoort en Leiden worden eind mei als eerste omgebouwd. 


Over ongeveer anderhalf jaar zullen alle Broodzaak-winkels vervangen zijn door TRECK. De huidige medewerkers blijven werken voor de nieuwe formule en worden intensief getraind.


Vorig jaar won HMSHost International de door NS uitgeschreven aanbesteding voor Broodzaak. Onderdeel daarvan was om een nieuwe toekomst voor de Broodzaak te schetsen en HMSHost ging deze uitdaging aan door een compleet nieuwe broodformule voor treinstations te ontwikkelen.


places to be

'De NS zocht een partij met een succesvol plan voor de toekomst van Broodzaak en daar sloten ons merkvoorstel en positionering goed op aan', vertelt Marlijn van Straaten, Vice President Marketing & Communicatie bij HMSHost International. 'Uiteraard bieden wij financiële zekerheid, maar dankzij onze persoonlijke benadering maken wij het verschil. Daardoor worden de locaties die wij exploiteren meer dan een tussenstop. Het zijn ‘places to be’ waar reizigers zich thuis voelen, op elk moment.' 


Femke Woudstra
, directeur Stationsmanagement en Exploitatie NS Stations: 'Stations zijn voor onze reizigers een cruciale schakel in hun reis van deur tot deur. Wij onderzoeken regelmatig wat de wensen van onze reizigers zijn, zodat we hierop in kunnen spelen met onder andere een passend en divers aanbod aan winkels en voorzieningen voor reizigers en bezoekers op de stations. HMSHost anticipeert goed op deze behoeften met hun nieuwe foodformule TRECK. Wij zijn dan ook benieuwd naar de reacties van de reizigers op het gevarieerde aanbod.'
 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing