IDEA lanceert keurmerk voor livecommunicatie- en eventbureaus

20-01-2020 (15:24) - Economisch

IDEA lanceert keurmerk voor livecommunicatie- en eventbureaus om de kwaliteit van de livecommunicatie- en eventwereld te verhogen. Opdrachtgevers die kiezen voor een IDEA Certified Leading Agency, kiezen voor een deskundige en creatieve partner.

 
Het nieuwe IDEA-keurmerk biedt houvast en helderheid in de wirwar van aanbieders in livecommunicatie en events. De toekenning van het keurmerk gaat gepaard met een uitgebreid proces, waarbij IDEA gebruikmaakt van externe experts. ‘We screenen elk aspirant-lid grondig op zaken als financiële stabiliteit, continuïteit en creatief vakmanschap’, aldus Maarten Schram, managing director van IDEA. ‘Voor bestaande leden is er een uitgebreide tweejaarlijkse screening. Alleen bureaus die voldoen aan alle voorwaarden, krijgen of behouden het keurmerk.’
 

5 garanties

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties. 1. Financieel gezond (getoetst door een externe accountant, gemonitord via Graydon). 2. Transparant zakendoen (bureaus worden gescreend op professionele richtlijnen). 3. Gepassioneerd vakmanschap (op strategisch, creatief en productioneel vlak). 4. Altijd goed verzekerd (toegang tot gespecialiseerde event-verzekeringen). 5. Deskundigheid in wet- & regelgeving (bureaus worden gescreend op juridische expertise).
 

Choose Live.Choose Wisely

IDEA introduceert het keurmerk met de bewustzijnscampagne Choose Live.Choose Wisely. ‘Live is de plek waar boodschappen uitgroeien tot belevenissen’, zegt Schram. ‘Recent onderzoek toont een stevige groeitrend in de Nederlandse eventmarketing en livecommunicatie. Onze boodschap is: kies voor live, maar maak wel een doordachte en duurzame bureaukeuze. Het IDEA-keurmerk helpt opdrachtgevers daarbij.’ Meer informatie over het keurmerk staat op ideaonline.nl/keurmerk.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing