ING & Randstad helpen ondernemers aan nieuwe medewerkers

19-06-2017 (09:59) - Economisch

ING en Randstad starten een samenwerking die tot doel heeft om groeiende ondernemers in het mkb te helpen om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt in hun regio en sector. Ondernemers die bankieren bij ING kunnen via hun adviseurs een online persoonlijk rapport van vraag & aanbod van personeel krijgen.

Het platform waarop Randstad exclusief voor ING klanten in het mkb belangrijke informatie over de arbeidsmarkt deelt, zoomt in op de sector en het werkgebied van de ondernemer. Deze informatie is normaliter alleen beschikbaar voor klanten en medewerkers van Randstad.
 
bedreiging
Ondernemers uit het middelgrote mkb (50 tot 250 medewerkers) zien het vinden en vasthouden van goed personeel als grootste bedreiging in de komende maanden. Zo bleek uit de TNS/Kantar enquête ten behoeve van het ING Ondernemersbericht van februari 2017.

helpen
Herman Tange
, directeur Zakelijke Dienstverlening ING: “Het vinden van goede medewerkers is een uitdaging waar ondernemers geregeld wakker van liggen. Zeker voor groeiende mkb ondernemers is dit een belangrijk issue. Als het niet lukt, ontstaat er financiële onbalans. Met deze unieke samenwerking met Randstad willen we ondernemers verder helpen in het nastreven van succes.”
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing