Inshared in de prijzen bij Shopping Awards

03-04-2018 (11:02) - Economisch

Tijdens het Shopping Awards Gala in Noordwijk aan Zee heeft Inshared twee prijzen gewonnen, waardoor zij zich een jaar lang de beste financiële en persoonlijke online service van Nederland mogen noemen.


Johan van den Neste, commercieel directeur van InShared: “InShared heeft volledig digitaal schade-afhandelen geïntroduceerd. Dit maakt ons de eerste verzekeraar ter wereld die bij het merendeel van de schades geen schadebehandelaar nodig heeft. Onze klanten kunnen alles zelf online regelen. Door een intelligente ‘vragenboom’ hoeft een klant nooit onnodige vragen in te vullen. Zo kan zelfs een complexe autoschade volledig online en automatisch behandeld worden" 

 

digitalisering

“We hebben het schadeproces gedigitaliseerd om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken,” zegt Johan:  “Doordat de online service volledig inspeelt op het profiel van de klant, kan hij/zij alles zelf regelen. De klanttevredenheid is mede daarom vorig jaar gestegen van een 7,9 naar een 8,5. Deze stijging heeft eraan bijgedragen dat we dit jaar met trots de publieksprijs in ontvangst mochten nemen.”


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing