Investeerders steken 1.1 miljoen in ChannelEngine

07-11-2018 (09:17) - Economisch

Verschillende investeerders steken gezamenlijk 1.1 miljoen euro in de uitbreiding van ChannelEngine. Het platform voor marketplace-integratie wil de investering gebruiken om sneller te groeien op de internationale markt.


Naast Airbridge Equite Partners hebben ook diverse informal investers een bijdrage geleverd om dat doel waar te kunnen maken. Vanuit hen is Rick van Boekel toegetreden als nieuwe board member. Hij was in 1999 de oprichter van bol.com en heeft daarmee al de nodige ervaring met marketplaces. 


ChannelEngine werd in 2013 opgericht in Nederland. Dankzij de service van het bedrijf kunnen retailers en groothandels vanuit hun eigen systeem hun producten direct aanbieden op verschillende marketplaces. Te denken valt aan Amazon, bol.com en Ebay.


Technologische voorsprong

De oprichter van het bedrijf is internetondernemer Jorrit Steinz. Hij is van plan om de investering in ChannelEngine te gebruiken voor het uitbreiden van het team, het verstevigen van de technologische voorsprong en verdere internationale uitbreiding. 


'Wij vinden het geweldig dat wij bij Airbridge Equity Partners investeerders hebben gevonden die niet alleen in onze visie, team en platform geloven, maar die ook vanuit eigen ervaring een waardevolle bijdrage kunnen leveren tijdens de verschillende fases van snelle internationale expansie', aldus Steinz


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing