Knab verbreedt aanbod financiering van ondernemers

23-03-2017 (16:02) - Economisch

Knab verbreedt het aanbod van financiering aan ondernemers en gaat daarvoor een samenwerking aan met vier advies- en financieringspartners: European Credit Partners (ECP) Qredits, SVEA en Voldaan. Door deze samenwerking biedt Knab een breed pallet aan financieringsmogelijkheden voor ondernemers naast de al bestaande Knab Crowdfunding.


Het grootste gedeelte van de financieringsaanvragen die bij Knab Crowdfunding binnenkomen zijn ondernemers met een liquiditeitsbehoefte om groei te financieren. Bij een kortlopende liquiditeitsbehoefte biedt een werkkapitaal-oplossing uitkomst. Voor een langlopende liquiditeitsbehoefte is een leningvorm zoals crowdfunding passender. Met het toevoegen van deze vier partners kan Knab beter op zoek naar de voordeligste financieringsoplossing voor de ondernemer.

Remko Jansen van Knab Crowdfunding: 'Samen met deze partners kunnen we nu een duurzame financieringsoplossing op maat zoeken die past bij een financieringsbehoefte. Crowdfunding past immers niet bij iedere situatie. Maar we willen ondernemers graag helpen bij het zoeken naar een oplossing in hun voordeel. Daarom hebben we deze samenwerkingen opgezocht.'

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing