Lead Today partner van Upsales

27-09-2018 (15:03) - Economisch

Veel bedrijven realiseren zich hoe belangrijk een combinatie van marketing automation, CRM en krachtige analysetools is voor hun groeiambitie. Door deze systemen in één geïntegreerde en gebruiksvriendelijke applicatie te bundelen, biedt Upsales bedrijven de kans om hun marketing- en salesafdelingen te optimaliseren.


Hiermee vormt het softwarepakket van Upsales een goede match met de groeiaanpak van Lead Today. Met ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van marketing, sales en bedrijfsgroei helpt Lead Today B2B bedrijven met het realiseren van hun groeiambities.

 

integrale aanpak

Robert de Boer, eigenaar en oprichter van Lead Today, het volgende: 'Veel B2B bedrijven worstelen met het op één lijn brengen van marketing en sales rondom de customer journey. Voor ons is het heel zinvol om Upsales een integraal onderdeel van onze aanpak te maken. Ze nemen onnodige rompslomp met systeemintegraties en complexe implementaties weg. Dit betekent dat onze klanten zich kunnen richten op het inzetten van onze strategische expertise en dit kunnen combineren met een platform die speciaal is ontworpen voor bedrijfsgroei.' 

 

sterke enabler

Upsales CMO Jon Beckman ziet de verbreding naar de Nederlandse markt als een logische stap in de koers van Upsales : 'De Scandinavische en Nederlandse markten zijn redelijk vergelijkbaar in termen van sales en marketing volwassenheid en ambitie. Lead Today heeft uitvoerige ervaring in strategisch en operationeel advies rondom B2B marketing en sales. Ook delen zij onze ambitie om marketing- en sales professionals in staat te stellen hun beste potentieel te bereiken. Samen zorgen we voor een sterke enabler voor groei voor B2B-bedrijven met hoge ambities.”


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing