Leasemaatschappij ALD maakt sterke groei door

07-08-2018 (10:47) - Economisch

ALD maakt internationaal over de eerste helft van 2018 opnieuw een sterke groei door. De vloot van Europa’s grootste leasemaatschappij groeide met 10,1% tot 1,59 miljoen voertuigen wereldwijd ten opzichte van een jaar geleden. ALD Automotive Nederland draagt met het nieuwe partnership met Mazda Nederland hier aan bij.


Mike Masterson, CEO van ALD: "In het tweede kwartaal van dit jaar hebben wij opnieuw laten zien dat ALD tot sterke vlootgroei in staat is. Wij hebben onze positie in de grootzakelijke markt verstevigd en ons netwerk van partnerships is verder uitgebouwd. En dankzij onze digitale strategie hebben we onze private leaseactiviteiten verder weten uit te breiden. Deze groei in een sterk concurrerende markt hebben we te danken aan onze klantgerichte aanpak en hoge servicegraad.”

 

nederland

In Nederland is de vloot in de eerste helft van 2018 met 14% gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Jeroen Kruisweg, General Manager ALD Automotive Nederland: “De groei in Nederland hebben wij te danken aan een combinatie van ontwikkelingen. Private lease zit ook hier in de lift en innovatieve concepten zoals ALD choice zorgen voor een extra impuls. Tot slot draagt het nieuwe partnership met Mazda Nederland ook bij aan de groei.”

 

 


 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing